VACATURES DIE IN DE SMAAK VALLEN.

Met visualisatie en een betere inhoud maken wij vacatures die opvallen, realistisch zijn en aansluiten bij jouw doelgroep!

Het resultaat: 40% lagere marketing/werving kosten en kandidaten die beter aansluiten bij de inhoud van jouw vacature!

Lokaal ondernemen, daar houden we van!

Kennismaking

Kennismaking

We horen graag waar de uitdagingen liggen bij het invullen van de vacature en lichten onze werkwijze toe. Na de kennismaking ontvangen jullie een offerte en kunnen we starten met het project.

Zichtbaarheid

Zichtbaarheid

We gaan aan de slag, we maken unieke recruitment en social media beelden. Hiermee gaan we ervoor zorgen dat je vacature zichtbaar wordt op de arbeidsmarkt.

Resultaat

Resultaat

Samen willen we maar één ding. De juiste werknemer voor jouw organisatie. Werk met ons samen en we brengen je in contact met de meest geschikte kandidaten.

Maurice Pels - Thoughtline
"Na de eerste kennismaking waren wij meteen enthousiast. Het concept spreekt me erg aan, en ik kijk uit naar onze samenwerking in de komende tijd."
Harrie Verschuuren - Klostermann Nederland BV
"Als elektrotechnisch bedrijf met een Duitse moederorganisatie hebben wij de nodige uitdagingen in de arbeidsmarkt om gekwalificeerde elektromonteurs te vinden. Met het foto- en videomateriaal merken wij dat kandidaten een veel beter beeld hebben van wie wij zijn en wat wij doen."

WAAROM VACATURES IN NOORD-BRABANT?

WERKGEVER

Als werkgever krijg je een landingspagina ter ondersteuning van de vacatures, het voordeel hiervan is dat we eerlijke informatie over je organisatie direct en gericht met de kandidaat kunnen delen.

WAAROM VACATURES IN NOORD-BRABANT?

KANDIDATEN

Kandidaten krijgen een goed beeld van de inhoud van de vacature door een combinatie van beeld en content. Kandidaten reageren hierdoor gerichter op de vacature en het vertrouwen tussen de kandidaat en de werkgever vooraf is groter. Als kandidaat hoef je zelf niet meer op onderzoek uit voor meer informatie, alles staat centraal op één plek.

WAAROM VACATURES IN NOORD-BRABANT?

FOTO EN VIDEO

Om een goed beeld te geven aan de kandidaat, creëren we foto- en videomateriaal op de afdeling waar hij/zij komt te werken. Met onze expertise op het gebied van videoproductie en fotografie, gebruik van high-end apparatuur en altijd up-to-date kennis, creëren we samen de vacature content die jouw bedrijf nodig heeft.

WAAROM VACATURES IN NOORD-BRABANT?

CONTENT

Wij werken samen met een partner die gespecialiseerd is in het schrijven van vacatureteksten. Wij vinden het ook prima als de bedrijfs- en vacature content bij ons wordt aangeleverd, er zal dan wel nog een kwaliteitscontrole plaats vinden. We bespreken samen de inhoud van de vacature en zorgen dat hij realistisch, aantrekkelijk en compleet is.

WAAROM VACATURES IN NOORD-BRABANT?

FACEBOOK VACATURES NOORD-BRABANT

Naast het plaatsen van content op de website dragen we er ook zorg voor dat de vacature een goed bereik krijgt op social media. We zijn de leidende pagina op Facebook in de regio Noord-Brabant met 15.000 werkzoekende volgers, en zullen dit platform gebruiken om ervoor te zorgen dat uw vacature hier de eerste boost bereik krijgt.

.NET Developer Medior

.NET Developer Medior

Breda
Direct Solliciteren
Vereisten

Wat breng jij mee?

 • Je achtergrond is minimaal HBO informatica

  Je achtergrond is minimaal HBO informatica

 • Je bent bekend met technieken/talen zoals: C#, SQL server en JavaScript

  Je bent bekend met technieken/talen zoals: C#, SQL server en JavaScript

 • Kennis van hedendaagse technieken, tools en libraries, zoals HTML5, CSS3, Angular, ReactJS is een pre

  Kennis van hedendaagse technieken, tools en libraries, zoals HTML5, CSS3, Angular, ReactJS is een pre

 • Je voelt je thuis bij een professionele organisatie met een informele sfeer waar je zelf het verschil kan maken

  Je voelt je thuis bij een professionele organisatie met een informele sfeer waar je zelf het verschil kan maken

 • Een dosis humor

  Een dosis humor

Senior Marketeer

Senior Marketeer

Roosendaal
Direct Solliciteren
Vereisten

Ben of heb jij?

 • Minimaal hbo-werk- en -denkniveau

  Minimaal hbo-werk- en -denkniveau

 • Minimaal 8 jaar allround marketing- en communicatie ervaring, het liefst met consumenten-A-merken en in de gezondheidszorg, beauty en verzorgingsbranche

  Minimaal 8 jaar allround marketing- en communicatie ervaring, het liefst met consumenten-A-merken en in de gezondheidszorg, beauty en verzorgingsbranche

 • Werkervaring in een matrix-organisatiestructuur is daarnaast ook een pré.

  Werkervaring in een matrix-organisatiestructuur is daarnaast ook een pré.

 • Analytisch vermogen en goede communicatieve vaardigheden. Als jij een advies geeft is het onderbouwd en helder voor de doelgroep.

  Analytisch vermogen en goede communicatieve vaardigheden. Als jij een advies geeft is het onderbouwd en helder voor de doelgroep.

 • Het vermogen om in de huid van de klant te kruipen en campagnes te ontwikkelen die niet alleen verrassen, maar ook verleiden tot actie.

  Het vermogen om in de huid van de klant te kruipen en campagnes te ontwikkelen die niet alleen verrassen, maar ook verleiden tot actie.

VACATURES VAN DE TOEKOMST

TEKST OF BEELD?

Wist je dat content met beeld 94% sneller wordt bekeken, dan alleen met tekst. De optimale manier dus om je vacatures op te laten vallen in een tijd waar niet altijd even makkelijk is de juiste kandidaten te vinden.

VACATURES VAN DE TOEKOMST

SALES OF ORGANISCH?

Het gevoel hebben de baan aan je kandidaat te moeten verkopen is niet ideaal. Vacatures in Noord-Brabant zorgt ervoor dat beide partijen aan tafel van te voren weten wie/wat ze te wachten staat.

VACATURES VAN DE TOEKOMST

WOORDEN OF DADEN?

Vacatures van nu staan vol nietszeggende/afschrikkende woorden. Vacatures in Noord-Brabant laat zien hoe het wel moet!