Over ons

Over ons

Werken voor jóu!

De mensen van vacatures-in-noord-brabant.nl werken voor jóu! Want onze vacaturespecialisten doen alles voor een succesvolle match tussen kandidaten en werkgevers. Het zou namelijk jammer zijn als je pas tijdens je sollicitatiegesprek ontdekt dat de functie niet is wat ze je erover hadden voorgespiegeld. De mensen van vacatures-in-noord-brabant.nl laten jou daarom het échte verhaal zien, zodat jij weet waar jij op solliciteert. Wel zo efficiënt, toch?

 

De vacaturespecialisten van vacatures-in-noord-brabant.nl

Maak kennis met de vacaturespecialisten van vacatures-in-noord-brabant.nl. Ontdek wie de mensen zijn die werkgevers de hemd van het lijf vragen over hun vacature. Het doel: een realistisch beeld geven van elke vacature op deze website en het tot stand brengen van een échte match.

 

Zo werken wij

Zo werken wij

STAP 1: Onderzoek

Ons vacature-team is dagelijks aan het werk om leuke contacten te leggen met interessante werkgevers in de regio. Is de werkgever enthousiast en krijgen we de opdracht? Dan gaan we voor jou aan de slag.

Zo werken wij

STAP 2: Verwerken van de informatie

Onze tekstschrijver gaat samen met onze fotograaf / videograaf aan het werk om je toekomstige baan goed in beeld te brengen. Vervolgens plaatsen wij de vacature op onze website.

Zo werken wij

STAP 3: Interessante baan?

Heb je een baan gevonden waar je je energie in kwijt kunt? Helemaal top! Solliciteer dan direct via onze website en volg de instructies van je toekomstige werkgever. Team Noord-Brabant vacatures wenst je veel succes met je sollicitatie!

Lex Schrauwen - Relatiebeheerder

Wij stellen u ons even aan u voor

Lex Schrauwen - Relatiebeheerder

“Succesvolle recruitment verdient een eigentijdse aanpak. De nieuwe generatie sollicitanten zoekt meer dan enkel een functietitel, een salaris en een standaardtekst over ‘geen 9-tot-5-mentaliteit’. Minstens even belangrijk is de werksfeer en hoe een toekomstige werkdag er uit ziet. Of welke betekenisvolle bijdrage de nieuwe baan levert aan de samenleving of het milieu. Als relatiebeheerder van vacatures-in-noord-brabant.nl word ik iedere keer weer blij van het samenspel met onze opdrachtgevers. Samen brengen wij de vacature eerlijk, compleet en realistisch in beeld.”

Jan Julius van Elferen - Business development

Wij stellen u ons even aan u voor

Jan Julius van Elferen - Business development

“Als relatiebeheerder ben ik namens vacatures-in-noord-brabant.nl de contactpersoon voor werkgevers. Samen zorgen we voor goede content die de functie weergeeft zoals deze daadwerkelijk is. Werkzoekende professionals willen weten waar ze terechtkomen en of de functie bij hen past. Op vacatures-in-noord-brabant.nl vind je daarom het échte verhaal. In beeld gebracht met foto’s, een realistische video en een virtuele agenda. Solliciteren gaat in drie heldere stappen. Het voordeel voor werkgever én werkzoekende: hier vind je de baan die bij jou past.”

Bente van de Pol - Social media specialist vacaturecommunicatie

Wij stellen u ons even aan u voor

Bente van de Pol - Social media specialist vacaturecommunicatie

“Als de social media specialist van vacatures-in-noord-brabant.nl ligt mijn focus op vacaturecommunicatie via Facebook en Instagram. Daar hebben wij een netwerk van ruim 12.000 volgers. Omdat ik dit werk combineer met mijn Hbo-opleiding Communicatie spreek ik óók de taal van jong-afgestudeerden. Door onze aantrekkelijke vacatures te delen via social media, brengen wij vraag en aanbod bij elkaar. Ik word iedere keer blij als ons team weer een succesvolle match tussen werkzoekende en werkgever tot stand brengt.”

Shirley Peperkamp - Sourcer en Ambassadeur

Wij stellen u ons even aan u voor

Shirley Peperkamp - Sourcer en Ambassadeur

“Vacatures-in-noord-brabant.nl richt zich volledig op jonge werkzoekenden die hun eerste of tweede carrièrestap willen maken. Onze relatiebeheerders analyseren waarin een vacature onderscheidend is. Op basis daarvan creëren we de juiste content. Een dekkende omschrijving, een voorbeeld van een werkdag en natuurlijk aansprekende realistische foto’s en video’s. Door middel van de unieke algoritmes in onze website brengen we de vacature onder de aandacht van kandidaten met het best aansluitende profiel voor de functie.”

Corne Janssen - Eigenaar en Recruitmentspecialist

Wij stellen u ons even aan u voor

Corne Janssen - Eigenaar en Recruitmentspecialist

“Vacatures-in-noord-brabant.nl maakt werk zoeken leuker. Alle vacatures op onze website zijn met zorg en optimale aandacht geplaatst. Compleet met een eerlijke beschrijving van de functie en van de werkgever. En natuurlijk lekker veel foto’s en video’s. Uniek is de virtuele agenda, waarmee kandidaten zien hoe hun werkzaamheden en taken er op een willekeurige werkdag uitzien. Als recruitmentspecialisten zijn we matchmakers. Hoe realistischer de informatie, hoe waarschijnlijker de klik tussen sollicitanten en hun toekomstige baan.”

Nordin Azdad - Stagiair HBO marketing en communicatie

Wij stellen u ons even aan u voor

Nordin Azdad - Stagiair HBO marketing en communicatie

“Vacatures-in-noord-brabant.nl richt zich volledig op jonge werkzoekenden die net zijn afgestudeerd of hun tweede carrièrestap willen maken. Onze relatiebeheerders analyseren waarin een vacature onderscheidend is. Op basis daarvan creëert ons team de juiste content. Een dekkende omschrijving, een voorbeeld van een werkdag en natuurlijk aansprekende realistische foto’s en video’s. Door middel van de unieke algoritmes in onze website brengen we de vacature onder de aandacht van kandidaten met het best aansluitende profiel voor de functie.”

Wil jij elke dag met plezier naar je werk?

Wil jij elke dag met plezier naar je werk?

Werken voor jóu!