fbpx

Werken bij Probend B.V.

Probend, innovators in techniek, is specialist in het maken van complexe vormen in RVS, staal en aluminium. Ieder product dat bij Probend wordt gemaakt is maatwerk. Met passie wordt hier in een team gewerkt, om voor opdrachtgevers de mooiste producten te maken, altijd kwalitatief hoogwaardig. Werken bij Probend, betekent werken met passie, leveren van vakwerk, maar ook werken in een ongedwongen omgeving.

Naast Probend BV voer je ook werkzaamheden uit voor Verduyn Metaaltechniek. Ieder jacht- of jachtinterieurontwerp omvat elementen van roestvast staal. Een stijlvol, duurzaam materiaal waarmee wij van een mooi jacht een schitterende schoonheid op het water maken. Tijdens de bouw van jachten worden hoge kwaliteitseisen gesteld, budgettaire grenzen en strikte bouwplanningen.

Eric Verduijn
" Ik ben nu bijna 24 jaar geleden begonnen met Verduyn Metaaltechniek, en het is uitgegroeid tot een bedrijf met vele tevreden klanten en een leuk team om mee te werken. Samen met mijn werknemers de mooiste projecten voor de leukste klanten realiseren, is iets waar ik enorm veel energie uit krijg. Hopelijk kunnen we dit nog vele jaren doen! "
Probend_machine
Probend_Slijpen
Probend_Meten

Probend facts

  • Waspik
  • Actief in Nederland
  • 83% / 17%
  • Gem. leeftijd 44 jaar
  • 6 werknemers